Hege Finsrud

Fotograf

Hege startet opp Bærum Foto i 2013. Hun har fått opplæring av Morten Krogvold, Hans-Olav Forsang og Erik Nordby.

Hege har tidligere jobbet i flere år som siviløkonom og er vår "buissniss woman`" med stålkontroll på Bærum Foto som bedrift.

Hun har 2 gutter som har gitt henne en god evne til å ha en sprudlende personlighet som smitter lett når det er barn og familie i studio.

Møt fotografene

Vi er to fotografer i Bærum Foto. Hege og lærlingen Nora. Det er enkelt å skille oss med å se at Hege har døde planter på sin kontorplass og Nora har levende planter. 

 

Vi tar ulike type oppdrag. Gravid, nyfødt, dåp, barn, barselgrupper, konfirmasjon, familie, portrett, bryllup og utdrikningslag. Bedrifter kan få egne skreddersydde tilbud til sine behov.

Gjør du en avtale med Bærum Foto treffer du oss i alle ledd. Det er viktig for oss at våre kunder har en totalt god fotoopplevelse fra A til Å. Alle ledd i prosessen fra dere tar kontakt til dere sitter med bildene ferdig skal være enkelt og smidig.

Målet vårt er å fange din personlighet i bildet!

 

Gleder oss til å høre fra deg!

Nora Pedersen

Lærling

Høsten 2019 ble Nora Bærum Fotos første lærling. Nora ønsket å bli fotograf etter hun fikk sitt første kamera til konformasjon og søkte medieproduksjon på videregående for å kunne oppfylle drømmen. Hun er også vår grafiske designer som fikser alt fra nettsider til flyers.

Ikke bli lurt av sort/hvitt bilde! Nora er vårt fargerike bidrag til bedriften med spennende sokker der du kan se alt fra dinosaurer til enhjørninger og rosa hår som er svært admirert av barna som kommer til studio.